Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Извештаи за порталот СТЕМ

Волонтерски портал за матични

Обезбедете ги резултатите од вашиот настан

* Тековна статистика во библиотеката

Обезбедете ги резултатите од вашиот настан

Покажете го вашиот успех и исто така колективно известувајте за резултатите од СТЕМ активности кои се случуваат низ глобалните заедници на IEEE. Заедно, да ја демонстрираме ефективноста на овие програми, бидејќи ја инспирираме следната генерација да ги извршува матичните полиња.

Само што го завршивте вашиот настан и тоа беше голем успех. Сега споделете ги резултатите од вашиот настан!

Тука е примерок извештај за настанот за да ги разгледате. Completeе бидат потребни приближно 15 минути за да се пополни формуларот.

Еве како да го споделите влијанието на вашиот настан.

Известување за настани со vTools

Кликнете на „Сподели сега“ копче подолу. Ова ќе ве однесе до vTools Настани 

  • Ако сте запознаени со vTools, може да забележите дека формуларот за пријавување настани vTools има повеќе прашања отколку претходните, за да можеме да известуваме за нашето колективно влијание. 
  • Ако не сте нови во vTools, ќе треба да го креирате вашиот настан во Vtools пред да ги споделите вашите податоци за влијанието. Еве упатство за да дознаете повеќе за vTools Настани. Во секој случај, можете да го изберете копчето подолу за да се најавите во vTools.

Алтернативни опции за пријавување настани

Ако не користите vTools, наведете ги вашите резултати до cлижење на „Сподели сега“ копчето подолу.

Во моментов не ја оценувате вашата студентска програма? Размислете за користење на ова анкета на студенти развиен од Универзитетот во Чикаго.