Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

За порталот СТЕМ волонтер

Волонтерски портал за матични

За порталот СТЕМ волонтер

Добредојдовте на порталот за волонтери на пред-универзитетски IEEE.

Дали сте IEEE волонтер кој сака да ја инспирира следната генерација да избере СТЕМ кариера? Дали барате лекции или активности што вашата единица може да ги понуди за да ги ангажира учениците и да им овозможи на наставниците да внесат СТЕМ во нивните училници? Порталот ги има ресурсите што ги барате.

Ова е место за сите работи поврзани со програмите и активностите на Пред-универзитетски СТЕМ на IEEE. Без разлика дали волонтирате за некој дел, Техничко друштво, Група за афинитет, Студентска гранка или Поглавје Ета Капа Ну, итн., Порталот нуди низа ресурси кои ќе ви помогнат да ги подигнете постојните програми или да ви помогнат во креирање нови програми.

Се состои од база на податоци за пребарување на волонтери и програми и активности развиени од партнери, можете да најдете инспирација од други STEM проекти и да искористите ресурси од вашите врсници. Исто така, ќе можете да споделувате свои сопствени програми со други волонтери на IEEE, да ја развивате вашата мрежа на СТЕМ професионалци, да давате ажурирања на проект на кој работите и да ја градите вашата локална СТЕМ заедница. Можете исто така да ги споделите резултатите од вашата програма за да го демонстрирате колективното влијание што го прави IEEE за да ги инспирира STEM професионалците од утре.

Овој портал е за вас и целта е да ангажирате и инспирирате што повеќе студенти. Работејќи заедно, ја максимизираме силата на нашите волонтери.

Погледнете го Преглед на порталот.

Научете како да го користите порталот со Волонтерско упатство за употреба на порталот СТЕМ.

За прашања контактирајте: волонтерстемпортал@ieee.org