Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: Вентилатори

Низ целиот свет, студентите по инженерство размислуваат за паметни начини да создадат прифатливи вентилатори за лица заразени со „Ковид-19“, вирус кој ги заразува белите дробови ....