Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: додипломски

Апликант за цел: Пред-универзитетски, додипломски студии AmericanMuscle нуди четири стипендии од 2000 американски долари (вклучувајќи ги и средношколците) кои ги извршуваат автоматските теми од големи (на пр. Машинство, роботика итн.) ...
Апликант за цел: Додипломски студии Програмата за стипендисти Амген им овозможува на додипломски студенти од целиот свет да учествуваат во врвни можности за истражување во институции од светска класа. 17 водечки институции низ ...
Апликант за целта: Додипломски студии Овој натпревар се базира на доставување на извештаи за проекти фокусирани на дизајнот што ја опишуваат работата што била извршена како дел од курсот највисоко ...
Апликант за целна програма: Додипломски програма АВИОНИКС програма акредитирана од ПАКИСТАН ИНINEЕНЕРИНГ СОВЕТ Дознај повеќе за програмата БИ АВИОНИКС
Апликант за целта: Додипломски студии Центарот за академска и истражувачка извонредност (CARE) SEM летна програма за истражување е 10-неделна можност за додипломците на UCLA да преземат истражување со ...
Апликант за целта: Додипломски студии Нашите програми комбинираат теорија во училница со работно искуство поврзано со кариера. Преку соработка, алтернативни семестри на редовно студирање со семестри на платено вработување со полно работно време. А ...