Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: Соларната

Апликант за цел: Додипломски студии Во Министерството за енергетика на Сончевиот декатлон во САД, колегиумските тимови дизајнираат и градат енергетски ефикасни куќи напојувани од сонцето. Овие тимови трошат скоро ...
Фокус на лекцијата Лекцијата започнува со укажување дека додека Турбините на ветер честопати имаат мртви магии кога не дува ветер, тие често можат ...
Апликант за целта: Додипломски СОЛАР СПЛАШ е Светско првенство на меѓу колегиумски соларни / електрични чамци Нејзиното официјално име е „меѓународна меѓу колегиумска регата со соларен / електричен брод“ и трае ...
Дали обожавате да бидете на отворено и да работите со технологија? Дали сакате да помогнете планетата да биде позелена, почисто место? Тогаш можеби ќе сакате ...
Апликант за целта: Додипломски студии „Светски соларен предизвик“ е биенале тркачка трка со автомобили со соларен погон што поминува 3,021 км (1,877 милји) низ австралискиот аутбек, од Дарвин до ...