Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: истражувања

Глобалната итност за подобрување на СТЕМ образованието може да биде поттикната од влијанијата врз животната средина и социјалата од дваесет и првиот век, што пак ги загрозува глобалната безбедност и економската стабилност. Комплексноста ...
Апликант за целта: Додипломски како джипломски студент, ќе обезбедите поддршка за различните области на Абот, вклучувајќи развој на инструменти, развој на ферментација, поддршка на производството, дизајн на ...
Цел на апликантот: Студенти на додипломски додипломски студии кои имаат завршено проект можат да достават апликација за учество на натпреварот за презентација на студентски проект. Апликациите се разгледуваат и ...
Апликант за цел: Додипломски студии Програмата за стипендисти Амген им овозможува на додипломски студенти од целиот свет да учествуваат во врвни можности за истражување во институции од светска класа. 17 водечки институции низ ...
Апликант за целта: Додипломски студии Центарот за академска и истражувачка извонредност (CARE) SEM летна програма за истражување е 10-неделна можност за додипломците на UCLA да преземат истражување со ...
Цел на апликантот: Дипломиран Дивизијата за инженерско образование и центри (ЕЕЗ) на Дирекцијата за инженерство нуди бројни можности за дипломирани студенти, вклучувајќи истражувачки искуства, стипендии,