Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: Пред-универзитет

Апликант за целта: Пред-универзитет само за преносни делови - Машинско инженерство 101 Истражете едноставни машини, тркала и оски, макари, запчаници и универзални споеви додека ги учиме основните принципи ...
Апликант за цел: Пред-универзитетско, додипломски Направете LED светилка со помош на калај за нане. Дознајте повеќе за светилката Altoids
Апликант за цел: Пред-универзитетски, додипломски студии AmericanMuscle нуди четири стипендии од 2000 американски долари (вклучувајќи ги и средношколците) кои ги извршуваат автоматските теми од големи (на пр. Машинство, роботика итн.) ...
Апликант за цел: Пред-универзитетско инженерство BlueStamp е летна програма за средношколци, која трае шест недели и 4 часа на ден. Главната цел на ...
Апликант за целта: Предуниверзитетскиот Конкурс за дизајн вклучува тимови од двајца студенти, и двајцата мора да бидат средношколци, студенти од втора година, или втора студентка во време на ...
Апликант за цел: Пред-универзитет, додипломски студии Учењето за технологијата е многу полесно кога се забавувате - а пукањето во цели е забавно! Со овој забавен парк во стилот ...
1 2 3 ... 12