Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: Механички инжинеринг

Апликант за целта: Пред-универзитет само за преносни делови - Машинско инженерство 101 Истражете едноставни машини, тркала и оски, макари, запчаници и универзални споеви додека ги учиме основните принципи ...
Апликант за цел: Пред-универзитетски, додипломски студии AmericanMuscle нуди четири стипендии од 2000 американски долари (вклучувајќи ги и средношколците) кои ги извршуваат автоматските теми од големи (на пр. Машинство, роботика итн.) ...
Апликант за цел: Пред-универзитет Летната програма на Институтот за лидерство во Бостон е именувана меѓу првите пет научни програми во земјата. Наградуваните наставници водат програми и ...
Апликант за цел: Пред-универзитет Хендриксон Интернешнл, компанија од Болер, воспостави донација за потпишување на стипендијата во спомен на починатиот Едвард Д. Хендриксон. Г-дин Хендриксон беше ...
Апликант за целта: Пред-универзитет Дали размислувате за кариера во инженерството? Дали ве интересираат комплексни математички и научни проблеми? На Националната конференција за студентско лидерство ...
Апликант за целта: Пред-универзитет Предизвик за трки на студенти Ten80: Иницијатива за стеблото на НАСКАР Дознајте повеќе за предизвикот за студентски трки