Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: Основно / основно

BrainPOP STEM им овозможува на студентите да градат и создаваат со збирка научни, технолошки, инженерски и математички теми, вклучувајќи анимирани филмови, квизови, активности, игри за учење, ...
Помогнете им на Jackеки, Мет и Инез да користат математика и наука за да го заштитат дигиталниот универзум од злото. Не грижи се: Cyberchase има многу интерактивни математички игри, ...
Авантуристичката мачка во шапката е дизајнирана да предизвика loveубов кон учење и интерес за наука и инженерство кај деца на возраст од предучилишна возраст. Во ...