Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: дизајн

Апликант за цел: Пред-универзитет Натпреварот за дизајн на модели на АСЕЕ е натпревар за градење роботика за дизајн / изградба, отворен за сите студенти од прва година и втора студија по инженерство и инженерска технологија на двата ...
Апликант за целта: Додипломски студии Овој натпревар се базира на доставување на извештаи за проекти фокусирани на дизајнот што ја опишуваат работата што била извршена како дел од курсот највисоко ...
Апликант за целта: Додипломски студии Натпреварот за дизајн на студенти АСМЕ обезбедува платформа за студентите членови на АСМЕ да ги презентираат своите решенија за низа проблеми со дизајнот - ...
Апликант за целта: Пред-универзитет, Додипломски ДУЕЛИНСКИ БЕСТ е непрофитна организација, волонтерска, чија мисија е да ги инспирира студентите да продолжат со кариера во инженерството, науката и технологијата преку учество ...
Лекцијата се фокусира на концептот на биомимика и студентите учат како инженерите имаат вметнато структури и методи од живиот свет во производи и решенија за сите индустрии. Студентите тогаш ...
Развијте ја роботската рака користејќи вообичаени материјали. Студентите ќе истражуваат дизајн, изградба, тимска работа и избор и употреба на материјали.
1 2 3 ... 6