Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: Креативност

Алиса е иновативна блок-базирана програмска околина што го олеснува создавањето анимации, градење интерактивни наративи или програмирање едноставни игри во 3Д. За разлика од многу ...
25 дена на правење е за обединување на заедницата на создавачи и дозволете им на нивната креативност да биде споделена со оние кои сакаат да видат ...
Лекцијата истражува хемиски инженеринг и истражува како процесите на хемиско позлата и галванизација имаат влијание врз многу индустрии. Студентите работат во тимови за да направат бакарна плоча низа предмети користејќи ...
Дали сте млад менувач на возраст помеѓу 14-20 години во САД (вклучувајќи го и Порторико и сите други територии на САД) подготвени да ...
Лекцијата се фокусира на тоа како инженерите и другите развиле и го подобриле производството на рециклирана хартија. Студентите работат во тимови за рециклирање и производство на сопствена рециклирана хартија додека учат ...
Размислувањето за дизајн е иновативен процес на решавање на проблеми, вкоренет во збир на вештини. Пристапот постои со децении, но тој започна само да добива ...