Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: Градежен

Апликант за цел: Пред-универзитетски камп за множење на вашите опции (MYO) на Универзитетот во Акрон е еднонеделен летен дневен камп за девојчиња кои влегуваат во седмиот и ...
Апликант за цел: Пред-универзитет ЈИЕ УА! Камп на Универзитетот во Акрон е ангажиран еднонеделен резиденцијален летен камп за средношколци кои влегуваат во 9-тата преку ...