Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: Хемиски инженеринг

Во овој план на лекции, прилагодлив за оценките 3-8, учениците играат Atom Touch, симулација која ги поканува учениците да ги истражуваат принципите на термодинамиката и молекуларната динамика ....
Бесплатна софтверска програма им помага на средношколците да научат с about за молекулите. Софтверот, IQmol, ја моделира тродимензионалната структура на молекулите. Ова им овозможува на студентите ...
Апликант за цел: Пред-универзитетски камп за множење на вашите опции (MYO) на Универзитетот во Акрон е еднонеделен летен дневен камп за девојчиња кои влегуваат во седмиот и ...
Апликант за целта: Пред-универзитет Дали размислувате за кариера во инженерството? Дали ве интересираат комплексни математички и научни проблеми? На Националната конференција за студентско лидерство ...
Апликант за цел: Пред-универзитет ЈИЕ УА! Камп на Универзитетот во Акрон е ангажиран еднонеделен резиденцијален летен камп за средношколци кои влегуваат во 9-тата преку ...
Апликантот за цел: Програмите за пред-универзитетска летна инженерска работилница (SEW) за одделение од 6 - 11 беа развиени за да ги изложат студентите на инженерски кариери и инженери за влијанија