Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: Камп

Апликант за целта: Пред-универзитет само за преносни делови - Машинско инженерство 101 Истражете едноставни машини, тркала и оски, макари, запчаници и универзални споеви додека ги учиме основните принципи ...
Апликант за цел: Пред-универзитетски авантури на умот е менторски камп фокусиран на достигнување за најперспективните средношколци во земјата да се сретнат едни со други додека ...
Апликант за цел: Пред-универзитет Летната програма на Институтот за лидерство во Бостон е именувана меѓу првите пет научни програми во земјата. Наградуваните наставници водат програми и ...
Научете кодирање и вештини за СТЕМ со онлајн, виртуелна инструкција што е комбинирана со вистински комплети за роботика. Образованието на УБТЕХ и екосистемите за учење СТЕМЕ се возбудени што ...
Апликант за цел: Пред-универзитетски логор „Badger“ е еднонеделна, станбена програма за тинејџери од Висконсин и Минесота, кои влегуваат во 8-мо одделение на есен. Како кампер, ќе ...
Апликант за цел: Летни дневни кампови за наука пред-универзитет се возбудливи, практични програми за учење за да ги возбудат децата за науката и да изградат одлични животни вештини. Научи повеќе...