Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Совпаѓање на содржината: Книги

Време е за читање - септември е месец за читање книги. Не треба да избирате помеѓу читање и наука. Овие книги, препорачани од ...
Ова е листа од 47 книги за наука, технологија, инженерство и математика (СТЕМ) за читатели од сите возрасти. Овие книги не само што ќе им помогнат на учениците ...
1 2 3 4