Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

игри

ИГРИ

Најдобар начин да го истражите светот на инженерството е да го искусите!

Обидете се со рака на некоја од овие инженерски игри за ангажирање и научете додека се забавувате! Игрите за оценки К-12 опфаќаат теми кои се движат од измислување и кодирање до животната средина и електротехниката.

игри

ABCYa обезбедува над 400 забавни и едукативни игри за оценките PreK до 6. Нивните активности се дизајнирани од родители и воспитувачи, кои разбираат дека децата ...
Кога Макс јаде некоја стара преостаната пица што ја нашол во ѓубре, Скаут лежи некое образование на него и Jackек за интересниот свет на ...
„Аркадемики“, порано познати како „Градители на академски вештини“, овозможуваат онлајн едукативни видео игри кои нудат моќен пристап кон учење основна математика, јазични уметности, вокабулар и ...
Во овој план на лекции, прилагодлив за оценките 3-8, учениците играат Atom Touch, симулација која ги поканува учениците да ги истражуваат принципите на термодинамиката и молекуларната динамика ....
Autodesk Digital STEAM Применета механика е една од трите STEAM - наука, технологија, инженерство, уметност и математика - апликации од Autodesk, позната по многу инженеринг на професионално ниво ...
Блендерот е бесплатен пакет за креирање 3Д со отворен извор. Го поддржува целокупниот 3Д гасовод - моделирање, местење, анимација, симулација, рендерирање, компонирање и движење ...
1 2 3 ... 10