Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Вклучете

Настани, можности и ресурси од интерес за студенти по инженерство, компјутер и технологија. Пронајдете стипендии кои ќе ви помогнат да платите за колеџ. Учествувајте на натпревари, практиканти, создавачи на настани и летни школи во вашата област.

Апликант за целта: Додипломски како джипломски студент, ќе обезбедите поддршка за различните области на Абот, вклучувајќи развој на инструменти, развој на ферментација, поддршка на производството, дизајн на ...
Апликант за целта: Пред-универзитет само за преносни делови - Машинско инженерство 101 Истражете едноставни машини, тркала и оски, макари, запчаници и универзални споеви додека ги учиме основните принципи ...
Апликант за целите: Пред-универзитетски авантури во инженерството и науката е двојазична непрофитна програма за информирање со седиште на Универзитетот во Отава, спроведена заеднички преку Факултетот за ...
Апликант за цел: Пред-универзитетски авантури на умот е менторски камп фокусиран на достигнување за најперспективните средношколци во земјата да се сретнат едни со други додека ...
Цел на апликантот: Студенти на додипломски додипломски студии кои имаат завршено проект можат да достават апликација за учество на натпреварот за презентација на студентски проект. Апликациите се разгледуваат и ...
Апликант за цел: Пред-универзитетско, додипломски Направете LED светилка со помош на калај за нане. Дознајте повеќе за светилката Altoids
1 2 3 ... 35