Апликант за цел: Додипломски


Светскиот соларен предизвик е биенале тркачка трка со автомобили со соларен погон што поминува 3,021 км (1,877 милји) низ австралискиот аутбек, од Дарвин до Аделаида.

Кликни тука да ја посетите Апликацијата Bridgestone World Solar Challenge за формулар за влез во 2021 година.

Дознајте повеќе за Светскиот соларен предизвик