Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Земи ги ажурирањата

    Пријавете се на списокот за поштенски марки TryEngineering за да добиете ажурирања по е-пошта за најновите вести и информации за наставници, студенти и други заинтересирани за инженерство.

    Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

    Пријавување на списокот со пошта    ЕдукаторРодителдруги


    ДаНе