Претплатете се на нашата поштенска листа

Регистрација на билтен

Со поднесување на овој формулар, му давате дозвола на IEEE да ве контактира и да ви испрати ажурирања по е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

НАЈДЕТЕ УНИВЕРЗИТЕТ

Откријте акредитирани инженерски програми на универзитети низ целиот свет.

Над 3700 универзитети во 94 земји

TryEngineering ви овозможува да пребарувате за акредитирани програми за инженерство низ целиот свет. Пребарување според земја, држава / територија, град, област на диплома или име на универзитет. Ако не знаете од каде да започнете, увидите од експерти ќе ви помогнат заедно.

Изберете ја вашата локација

 

Изберете ја својата област на степен

СОРТИРАЈ ПО

ПРЕДМЕТИ ЗА СТРАНИЦА

Пребарување по клучен збор (Име на универзитет, град, држава)