Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Контактирајте „Проектирање“

Онлајн:

Ако имате коментари или прашања за TryEngineering.org, испратете ни на е-пошта на tryengineering@ieee.org.

Со поднесување на оваа е-пошта, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат за да одговорите на вашето прашање. За повеќе информации за тоа како ги користиме вашите лични информации, ве молиме Политика за приватност на IEEE.