Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Возраст за појавување на содржини: 5-7

Помогнете му на Фиџитвил со дизајнирање на ветерни турбини што прават електрична енергија и го одржуваат чистиот воздухот и водата. Играј ја играта. 
Дизајн начини за испорака на итни резерви на Фиџитс по природна непогода. Играј ја играта.  
Funbrain.com е создаден за деца од одделение пред-К до 8. Funbrain.com е лидер во бесплатни едукативни игри за деца од 1997 година. Funbrain нуди ...
Играта со топол воздух балон ви овозможува да ја контролирате надморската височина на балонот преку загревање на балонот или ослободување на воздухот од клиновите на воздухот. Hotешка ...
Додека градите речник и ги разбирате STEM образованието, научете како да бидете изумувач со тоа што ќе и помогнете на Хелен да развие изум на кучешко јадење.
Оваа лекција развива принципи за влијанието на сончевата светлина врз површината на Земјата. Студентите ќе ги истражуваат ефектите на локацијата на сонцето врз формирањето на сенки, и дизајнот и ...