Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

Возраст за појавување на содржини: 5-7

ABCYa обезбедува над 400 забавни и едукативни игри за оценките PreK до 6. Нивните активности се дизајнирани од родители и воспитувачи, кои разбираат дека децата ...
Кога Макс јаде некоја стара преостаната пица што ја нашол во ѓубре, Скаут лежи некое образование на него и Jackек за интересниот свет на ...
„Аркадемики“, порано познати како „Градители на академски вештини“, овозможуваат онлајн едукативни видео игри кои нудат моќен пристап кон учење основна математика, јазични уметности, вокабулар и ...
Оваа лекција понатаму развива принципи на лебдење и тонење кај младите ученици. Тоа им овозможува на децата да истражуваат како чамците и бродовите го користат принципот на поместување и пловење за да останат ...
BrainPOP STEM им овозможува на студентите да градат и создаваат со збирка научни, технолошки, инженерски и математички теми, вклучувајќи анимирани филмови, квизови, активности, игри за учење, ...
Студентите за преживување на островот пустина ќе слушнат приказна за сер Чарли кој се обидува да преживее живеејќи на напуштен остров. Неговиот најголем предизвик е ...
1 2 3 ... 5