Претплатете се на нашиот мејлинг листата

Пријавување на билтенот

Со поднесување на овој формулар, ви давате IEEE дозвола да ве контактираат и да ви испраќаат ажурирања за е-пошта за бесплатна и платена образовна содржина на IEEE.

IEEE ТРИЕНГИНЕРИНГ

Поддржете ги инженерите утре

Станете спонзор и поддршка утре инженери

Обидете се да им помогнете на наставниците да ја поттикнат следната генерација на технолошки иноватори - но не можеме да го сториме тоа сами. Помогнете ни да им обезбедиме ресурси на наставниците и студентите ширум светот со тоа што ќе станеме спонзор или партнерска организација.  

TryEngineering има неколку начини на кои компаниите можат да придонесат за СТЕМ образованието, почнувајќи од развој на план за лекции до спонзорирање на СТЕМ самитот за едукатори.  

IEEE TryEngineering ги охрабрува наставниците и родителите на STEM да комуницираат со учениците преку објавување активности и ресурси на нашата веб-страница. Планови за часови како што се: На Мост на Попсикл и Предизвик на високите кули имаат просечна стапка на преглед на страница од над 1,200 месечно. TryEngineering, исто така, испраќа месечни билтени до нашата STEM заедница со идеи за тоа како да се изгради свест за STEM во училницата. 

За повеќе информации за тоа како можете да го поддржите TryEngineering:

Рекламирање на TryEngineering.org

TryEngineering.org е бесплатен, онлајн ресурс за наставници и ученици од К-12 одделение. Веб-страницата е дизајнирана да го подигне интересот и свеста на студентите за инженерството, компјутерите и технологијата и да изгради развој на кариера во STEM. 

Маркетингот кај нас ќе го стави вашиот производ или услуга пред до 2.7 милиони прегледи на страници годишно! Нашите рекламни спонзорства вклучуваат веб-локации, билтени, спонзорирани вебинари за наставниците од К-12 и изложбен простор на нашиот годишен Самит на СТЕМ.  

Цената варира, ве молиме проверете кај менаџерот на сметката за да ја потврдите цената:

  • Простор за огласување на билтенот: 600 долари/по издание
  • Цена на веб-рекламата: 500-1,500 долари месечно
  • Цени за изложувачи на STEM Summit: 250-2,500 долари (6-11 декември 2022 година)

Ако сакате да дознаете повеќе за тоа како да го изградите вашиот STEM бренд со TryEngineerng.org, кликнете на „Дознај повеќе“ подолу: